Atestate si chestionare auto 2023

Chestionare privind obtinerea de certificate / atestate profesionale

Chestionare Mod invatare
Chestionare auto on-line

Pregătiți-vă pentru atestate profesionale auto cu un simulator avansat de întrebări identice cu cele de la A.R.R. Obțineți rezultate remarcabile și pregătiți-vă pentru succesul în industria auto.

Acces gratuit

Beneficiați de acces gratuit și fără logare la întrebări esențiale. Compatibilitate perfectă pe toate dispozitivele mobile. Studiați eficient și obțineți rezultate remarcabile, oriunde și oricând.

Legislaţie

Informații actualizate despre legislația națională și condițiile de înregistrare pentru obținerea atestatului dorit. Fiți la curent cu toate aspectele legale relevante pentru a obține atestatul în conformitate cu regulamentele în vigoare.

Atestate profesionale destinate conducătorilor auto

Accesați întrebări online pentru obținerea atestatelor profesionale auto. Vă oferim chestionare complete, bazate pe întrebările oficiale publicate de ARR. Rămâneți mereu actualizat cu legislația din domeniul transporturilor, deoarece întrebările din chestionare sunt actualizate în mod constant. Alegeți să studiați eficient și să vă pregătiți în mod profesionist pentru obținerea atestatului dorit.

Intrebări cu răspuns direct pentru examenul A.R.R

Această secţiune pune la dispoziţia utilizatorilor o serie de întrebări ale căror răspuns este oferit direct. Se adresează în mod special şoferilor care se află încă în stadiul de studiu teoretic sau de aprofundare a materialului studiat.

Conducători auto transport marfă CPC / CPI

Pentru CPC examinarea se face prin completarea unui chestionar atestat transport persoane CPC (certificat de calificare profesionala continua). Pentru CPI (certificat de calificare profesionala initiala) examinarea cuprinde un examen practic si unul teoretic. Examenul teoretic are 3 probe, una cu întrebări directe (în scris), 6 studii de caz, şi un chestionar atestat conducători auto persoane.

Conducători auto transport agabaritice

Întrebările cu răspunsuri publicate de ARR, structurate pe capitole şi chestionare de atestate profesionale transport agabaritic în formatul examenului susţinut la ARR.

Conducători auto transport persoane CPC / CPI

Pentru C.P.C. examinarea se face prin completarea unui chestionar atestat transport persoane CPC (certificat de calificare profesionala continua). Pentru C.P.I. (certificat de calificare profesionala initiala) examinarea cuprinde un examen practic si unul teoretic. Examenul teoretic are 3 probe, una cu întrebări directe (în scris), 6 studii de caz, şi un chestionar atestat conducatori auto persoane.

Conducători auto transport taxi

Mai jos găsiţi toate întrebări şi răspunsurile folosite de ARR la examinare, dar şi chestionare pentru atestate profesionale taxi în formatul de la examen.

Profesori de legislaţie rutieră

Chestionarul pentru atestatul de profesori de legislaţie, are 60 de întrebări cu patru variante de răspuns, din care pot fi corecte una, două, trei, patru sau nici un raspuns. Timpul alocat pentru rezolvarea chestionarului de profesor de legislaţie este de 60 de minute, şi trebuie răspuns corect la minim 90% din întrebări, adică se poate greşi la maxim şase întrebări.

Instructori conducere auto

Chestionarul pentru atestatul de instructor auto, are 60 de întrebări cu patru variante de răspuns, din care pot fi corecte una, două, trei, patru sau nici un raspuns. Timpul alocat pentru rezolvarea chestionarului de instructor auto este de 60 de minute, şi trebuie răspuns corect la minim 80% din întrebări, adică se poate greşi la maxim 12 întrebări.

Manageri de transport marfă

Întrebările pentru manager de transport marfă, întâlnite la examenul pentru atestatul profesional eliberat de ARR (Autoritatea Rutieră Română). Întrebările cu răspunsuri sunt structurate pe capitole.

Manageri de transport persoane

Întrebările pentru manager de transport persoane, întâlnite la examenul pentru atestatul profesional eliberat de ARR (Autoritatea Rutieră Română). Întrebările cu răspunsuri sunt structurate pe capitole.

Conducători auto transport A.D.R.

Întrebări atestate ADR pentru conducători auto, colete şi cisterne. Mai jos găsiţi întrebările cu răspunsuri, întâlnite la examenul pentru atestate ADR.